praktijk voor psycho- seksuologische hulpverlening
rader
Werkwijze
Werkwijze
Er zijn veel mensen met vragen of problemen op het gebied van seksualiteit waar zij zelf niet uitkomen. Bij de een zijn ze concreet en vooral lichamelijk van aard. Bij de ander ligt het persoonlijker en ingewikkelder. Soms heeft het te maken met uw relatie. Mijn ervaring is dat veel van deze problemen met de juiste hulp zijn op te lossen.

Het kan een hele opluchting zijn om met iemand te praten die ingaat op achtergronden en mogelijke oorzaken van uw problemen.
Ik werk vaak kortdurend (5 tot 12) behandelingen en geef praktische adviezen waarmee u kunt werken aan een oplossing. Het eventueel oefenen of toepassen van adviezen doet u in de prive sfeer en in mijn praktijk wordt uitsluitend gepraat.

Soms is één gesprek al voldoende om uw vraag te beantwoorden. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig waarna wij samen met u via een behandelplan aan uw probleem werken.

In het behandeltraject kunnen meerdere sporen worden gevolgd. Bijvoorbeeld een verwijzing naar de huisarts, gynaecoloog-seksuoloog, uroloog bekkentherapeut of haptonoom waar ik graag mee samen werk.
 
Het aansluiten bij de hulpvraag vanuit professionele betrokkenheid, met empathie en mijn ruime ervaring doe ik ondersteunend en directief (doelgericht en met opdrachten). Als ik denk dat je betere hulp bij een collega kunt krijgen, zal ik in overleg verwijzen. 
 
Mensen omschrijven mij als vriendelijk, betrokken, rustig, professioneel en direct.  
Contact
Gezondheidscentrum
"de Schaafdries"
5371 NJ Ravenstein
tel. 06-12860327
Gezondheidscentrum
Gezondheidscentrum
11-10-2013
Aangesloten bij:
NIP NVVS NVO NIP NVVS NVO
© Copyright 2013 | Petra Tiemessen